Кренуо са радом портал Локални Пазар!
Повезивање купаца и локалних произвођача хране и пића у региону Браничево-Подунавље!

Тим Регионалне агенције „Браничево-Подунавље“, маркетиншке агенције „Posh“, НВО „Pro.tok21“ и сарадника из Градова и Општина региона „Браничево-Подунавље“, протеклих је дана интезивно радио на изради промотивног-видеа „Локални Пазар – Све се враћа што се плаћа“ и припреми промотивне кампање, анимирању локалних произвођача хране и пића и прикупљању података о њиховим понудама, комуникацији са потенцијалним партнерима и медијима.

Промотивни видео портала можете погледати ОВДЕ.

Један од кључних резултата нашег досадашњег рада јесте Интернет портал www.lokalnipazar.rs који је од данас у функцији и на којем са поносом представљамо понуду првих 100 произвођача и преко 400 производа из нашег краја!
Портал је изузетно једноставан за коришћење путем рачунара или мобилног телефона. Купцима је омогућено лако претраживање конкретног жељеног производа или произвођача, као и укупне понуде у најближем окружењу, а уз резултате ће такође добити и контакт податке произвођача како би могли да договоре куповину и преузимање жељених производа.
Путем бесплатног оглашавања на Порталу и промоције, произвођачи имају могућност да представе своје производе суграђанима. Пријава на Портал је једноставна и траје свега пар минута: попуњавањем Пријавнице доступне и на Порталу или телефонским позивом особи која је у локалној самоуправи задужена за пољопривреду и на располагању је за помоћ.

Особа задужена испред локалне самоупаве Петровац на Млави – Виолета Богосављевић-Јорданов, 063 84 74 132

Поред сјајних иницијатива различитих локалних он-лине пијаца и националне е-пијаце, верујемо да ће и портал Локални Пазар бити од користи и купцима и произвођачима нашег региона у тренутној ситуацији, а посебно у наредном периоду опоравка.

Поручите домаће, свеже и здраве намирнице за вашу трпезу, цвеће и расад за Вашу башту и друге квалитетне производе код наших комшија на Локалном пазару.