Данас је на градском тргу у Петровцу на Млави одржана манифестација „Осмех један, среће вредан“ у организацији Установе за одрасле и старије „Гвозден Јованчићевић“ Велики Поповац.

Манифестацију су посетили председник општине Душко Нединић и народна посланица Наташа Ивановић, као и деца из ПУ „Галеб“, ОШ „Бата Булић“ , СШ „Младост“ и Завода „Др Никола Шуменковић“ из Стамнице као и велики број грађана. Посетиоци манифестицаје могли су се  уверити у вештине плетења, веза, сликања, прављења наруквица и мирисних свећа,колажа и столарије које су корисници ове установе показали и на лицу места.

Манифестација је била интерактивна, тако да су сви грађани могли да се придруже у игри стоног тениса, шаха и одбојке, да се опробају у прављењу наруквица, док је за женски део посетилаца био организован и фризерски салон за прављење фризура.

За све суграђане који су посетили манифестацију, спремљени су били и поклони, ручно рађени, вештим рукама наших пријатеља из Установе за одрасле и старије „Гвозден Јованчићевић“ Велики Поповац.