Након победе у реванш утакмици финала против ЖОРК Бор 2, наша женска рукометна екипа пласирала се у виши ранг, у Супер Б лигу. Овим поводом уприличен је пријем код председника општине за екипу, тренера и део управе клуба.

Посвећеним радом и добром организацијом, девојке су са тренером успеле да испуне зацртани циљ и пласирају се у виши ранг, без иједног пораза у сезони 2021/22.  Председник општине –Душко Нединић, захвалио је и честитао девојкама на одличном резулату и успеху и на томе што на најбољи начин промовишу општину Петровац на Млави. Генерални секретар Спортског савеза општине, Дејан Милошевић, истакао је да је ЖРК Слога један од клубова са којим Спортски савез има сарадњу на највишем нивоу, као и да што се тиче организације и вођења клуба, представљају једно од наших најодговорнијих удружења у области спорта.

Разговарало се и о даљим плановима за сезону и условима у Супер Б лиги, а сви су се сложили и закључили да је за овакав успех, поред напорног и преданог рада наших девојки, неопходна и синергија Општине, Спортског савеза и ЖРК Слога како би се наставило са даљим успесима на такмичењима у вишем рангу.