У недељу 22. јануара завршен је Меморијални турнир у малом фудбалу “Игор Петронијевић” који се ове године по 4. пут одржавао у хали Спортског центра “Петровац на Млави ” у част нашег преминулог суграђанина Игора Петронијевића. Јако богат програм финалне вечери  започет је утакмицом за треће место у којој је екипа “Европа комерц” била боља од екипе “Роберт Велики Поповац” резултатом 5:3. Након те утакмице стартовао је културно – уметнички програм у ком су наступили наши млади суграђани. Публици су се прво представили најмлађи полазници школе фудбала „Трговачки“. Играли су дечаци рођени 2010. и 2009. године. Након тога публика је видела две утакмице између старијих полазника ове и школе „Краљевски фудбалски клуб Велика Плана“.

У наставку програма  на сцену су  ступили предшколци ПУ „Галеб“ Петровац који су имали свој програм. Чланице балетског студија „New Star“  извеле су неколико кореографија, а свој раскошни певачки таленат показала је и Нађа Милошевић.

У 20 часова на програму је била финална утакмица између екипа “Еуро млин” и екипе “Делта маркет” која је завршена победом “Еуро млина” резултатом 4:1. Свечаном доделом награда затворен је овогодишњи турнир на коме је присуствовало и комплетно руководство општине на челу са председником општине Душком Нединићем. Ове године је турнир трајао 7 такмичарских дана а наградни фонд, обезбедила је локална самоуправа. Комплетну галерију слика можете погледати у прилогу. Слике наших најмлађих суграђана преузете су са  фејсбук странице Предшколске установе “Галеб”.