У понедељак 31.10.2016. године на РТВ Млава емитована је прва емисија 5-10 минута и гост је био председник општине Петровац на Млави господин Душко Нединић. Тема емисије су била сва текућа питања општине Петровац на Млави. Председник је причао о свим наслеђеним проблемима, дуговањима, проблематиком са самодоприносом, недостатком опреме за ватрогасну јединицу, погрешним улагањима у прошлости, што је све проузроковали великим стагнирањем привреде општине Петровац на Млави, као и огромним одливом становништва, како је председник навео, губимо 1000 становника са територије општине на годишњем нивоу, што кроз негативну стопу наталитета, што кроз расељавање у веће градове или ка западној Европи.

Поред тога, председник је навео и све позитивне ствари које се сада дешавају у општини Петровац на Млави. Велики пројекат реконтрукције улице Бате Булића – пешачка зона, затим реконструкција улице Војислава Илића – аутобуска станица и простор око аутобуске станице, ради се на измештању пута за аутобусе ка аутобуској станици, комплетно реконструисан простор испред Дома здравља Петровац на Млави. Председник се и захвалио премијеру Александру Вучићу за помоћ око изградње веома битних мостова у Каменову и Манастирици и рекао је да са увелико ради на планирању асфалтирања пута Каменово-Забрђе. У току је и израда главног пројекта за решавање проблема раскрснице код моста код Опште болнице у Петровцу на Млави. Почетак изградње пешачко-бициклистичке стазе Петровац-Каменово, на делу пута који је до сада био црна тачка саобраћаја, је са безбедносног аспекта за грађане од веома битног значаја.

Комплетну емисију и све што је председник општине Петровац на Млави господин Душко Нединић рекао можете погледати на линку: