СРЕБРО У РВАЊУ ЗА МИЉАНА РАЈИЋА И ОПШТИНУ ПЕТРОВАЦ НА МЛАВИ

Председник Општине Петровац на Млави Душко Нединић данас је приредио пријем за освајача сребрне медаље у рвању Миљана Рајића.

Миљан Рајић, члан Рвачког клуба “Змајеви” је представљајући Србију на Првенству Медитерана у Грчкој освојио сребрну медаљу у рвању грчко-римским стилом. Миљан је ушао и у категоризацију за Олимпијске игре 2028. године. Такође, господин Дејан Рајић, спортски директор РК „Змајеви“ проглашен је за најбољег спортског радника у 2021. години од стране Рвачког савеза Србије. Ovo је до сада Миљанов највећи успех, али никако не треба заборавити да је носилац многобројних медаља, између осталих и пет медаља са балканских првенстава.

Састанку су поред председника општине и Миљана, присуствовали и Христина Ђорђевић – шеф кабинета председника општине, Иван Соколовић-члан општинског већа задужен за локални економски развој и спорт, Дејан Марковић председник спортског савеза, Дејан Милошевић-генерални секретар спортског савеза, Петар Јанковић- тренер РК „Змајеви“ .

Општина Петровац на Млави је изузетно поносна на нашег шампиона и жели му много успеха у даљем такмичењу, као и да настави традицију нашег суграђанина и првог српског Олимпијца – Драгутина Томашевића.

 

Воли Петровац на Млави, навијај за Змајеве!