Позоришна представа „Не очајавајте никад“, петровачког позоришта „Драгољуб Милосављевић Гула“ рађена по тексту Бранислава Нушића, у режији и адаптацији Милоша Јагодића, након премијере, коју је имала у јуну 2021.године, започела је своју позоришну сезону 2021/22. бројним гостовањима у земљи и региону.

Почетком октобра, тачније 3.10.2021. аматерско позориште „Драгољуб Милосављевић Гула“ гостовало је у Хрватској, на 39.Смотри казалишних аматера Славоније и Барање „Дани Вање Драха“.

За најбољу улогу у представи „Не очајавајте никад“, жири је прогласио глумца Јована Ивковића, за лик Марсела Шабанона.

15.октобра у Малом Црнићу, одржан је јубиларни 50.ФЕДРАС (Фестивал драмског аматерског стваралаштва)  где је, тим поводом, позориште из Петровца на Млави, одиграло своју представу, а за глумца вечери поново је проглашен Јован Ивковић.

Аматерско позориште „Драгољуб Милосављевић Гула“, учествовало је на још једном фестивалу 12.октобра. Представа „Не очајавајте никад“ на 17. Мариновим данима у Богатићу, освојила је награду публике, а за глумца вечери, још једном је изабран Јован Ивковић.

Поред учешћа на фестивалима, позориште је имало гостовања и ван фестивала, у Јагодини, Голупцу, Смедереву.

Будућа гостовања ће зависити од епидемиолошке ситуације, а у плану је гостовање на фестивалу „Живка Матић“ у Пожаревцу, 4.новембра, где петровачко позориште увек радо гостује.

Такође, позориште „Драгољуб Милосављевић Гула“ заказало је учешће на Првом међународном фестивалу аматерског драмског стваралаштва „ДРИМ-ФЕСТ“ у Суботици 5. и 6.новембра.