Компанија НИС модернизовала је бензинску станицу у Петровцу на Млави, у Улици Српских владара бб. Реч је о НИС Петрол малопродајном објекту који је компанија НИС реконструисала на месту постојеће бензинске станице  у оквиру пројекта развоја и модернизације своје малопродајне мреже. Тим поводом новоотворену станицу обишли су заменик председника општине Петровац на Млави Горан Ристић, помоћник председника општине Борис Гвоздић и шеф Кабинета председника Александар Петровић.   У изјави за локалне медије, Ристић се захвалио компанији НИС што је препознала значај и инвестирала у општину Петровац на Млави. Поред тога, Ристић је истакао да је локална самоуправа у најкраћем временском року од само једног дана издала грађевинску дозволу за поменути објекат и тиме показала да је као општина отворена за све инвеститоре а руководство општине одговорно у својој намери да грађанима општине Петровац на Млави омогући најбоље услове за живот.

Модернизована НИС Петрол бензинска станица у Петровцу на Млави изграђена је у складу са најстрожијим светским техничким и еколошким стандардима,  располаже модерном опремом и двостраним мултиплекс апаратима за точење горива, а купцима су 24 сата на располагању горива евро пет квалитета произведена у домаћој Рафинерији нафте Панчево, као и богат избор робе широке потрошње.  Нови НИС Петрол малопродајни објекат у своју понуду уврстио је и премијум G-Drive дериват, G-Drive дизел, као и ТНГ унапређеног квалитета домаће производње.

Модернизована НИС Петрол бензинска станица у Петровцу на Млави у потпуности је усмерена на задовољење потреба и пружање врхунске услуге савременим потрошачима, а компанија НИС је поводом отварања новог НИС Петрол малопродајног обjeкта припремила посебне погодности за потрошаче.  До 7. јануара  возачи ће на новоотвореном малопродајном објекту имати прилику да G-Drive дизел гориво премијум квалитета сипају по цени стандардног евро дизела.