У четвртак 13. јуна 2019. у Великој сали Скупштине општине Петровац на Млави одржан је први састанак Партнерског форума на изради Плана развоја општине Петровац на Млави.

Присутнима су се обратили: Душко Нединић, председник општине Петровац на Млави, Дагмар Репчекова Њена Екселенција, амбасадорка Републике Словачке у Србији, Жељка Топаловић, заменик руководиоца програма “Добро управљање”у Програму Уједињених нација за развој и Иван Миливојевић, заменик Генералног секретара за услуге чланству СКГО.

У оквиру дневног реда првог састанка Партнерског форума своја излагања имали су, Марија Стојадиновић, стручни сарадник СКГО на тему Методологије израде Плана развоја и циљева одрживог развоја и Борис Гвоздић помоћник председника општине и координатор процеса израде Плана развоја општине Петровац на Млави на тему Динамике израде Плана развоја општине Петровац на Млави.

СВЕ БУДУЋЕ АКТИВНОСТИ ВЕЗАНЕ ЗА ИЗРАДУ ПЛАНА РАЗВОЈА МОЖЕТЕ ПРАТИТИ НА САЈТУ ОПШТИНЕ У ОДЕЉКУ ПЛАН РАЗВОЈА.ПРЕЧИЦА КА ОВОГ КАТЕГОРИЈИ ПОСТАВЉЕНА ЈЕ У ВИДУ БАНЕРА СА ЛЕВЕ СТРАНЕ  НА ПОЧЕТНОЈ СТРАНИЦИ ВЕБ ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ОПШТИНЕ ПЕТРОВАЦ НА МЛАВИ.