Ускоро: Локални Пазар!
Подршка локалним произвођачима хране и пића и помоћ купцима да дођу до жељених производа!

У амбијенту епидемије проузроковане ширењем коронавируса и последичних мера које су пореметиле свакодневицу сваког појединца као и друштва у целини, више него икад смо упућени једни на друге, на нашу породицу, комшије, познанике. Како би шта успешније заједнички пребродили овај период, неопходно је да се окренемо другим начинима размишљања и функционисања.
Подстакнути актуелним потребама, Регионална развојна агенција „Браничево-Подунавље“ је у сарадњи са маркетиншком агенцијом „Posh“ и НВО „Pro.Tok21“, те у партнерству са градовима и општинама из региона Браничево-Подунавље, покренула иницијативу „Локални Пазар“.
Циљ ове иницијативе је повезивање купаца са произвођачима хране и пића у њиховим локалним заједницама и то кроз успостављање Интернет портала Локални Пазар, који ће омогућити лако претраживање понуде производа у комшилуку, ступање у контакт са старим и новим произвођачима сира, расада или свежег поврћа и договор о преузимању жељених производа.
Почните да пратите Локални Пазар већ данас на друштвеним мрежама Facebook и Instagram, а за који дан планирајте посету Интернет Порталу www.lokalnipazar.rs и из удобности вашег дома поручите домаће, свеже и здраве намирнице за вашу трпезу!

Купујмо локално, подржимо једни друге, оснажимо нашу заједницу!