Компанија PKC Wiring Systems, специјализована је за производњу кабловских снопова за индустрију комерцијалних возила, од 2014.године послује у Смедереву где тренутно броји око 3400 запослених.

У 2022. години, фабрика је проширила пословање и отворила ново постројење у Пожаревцу, где ће посао обезбедити за око 1000 људи.

Компанија омогућава изванредне услове за рад у модерном и чистом амбијенту, као и обуку за све новозапослене, а бројне су и могућности за учење и напредовање. Поред радних места у производњи, биће отворена радна места и у области логистике, инжењеринга и квалитета, па је отворена за пријем новозапослених свих образовних профила.

Свим новим колегама компанија обезбеђује Уговор о раду са могућношћу сталног запослења, као и организован превоз запосленима са територије општине Петровац на Млави.

У сарадњи са општином Петровац на Млави , PKC Wiring Systems ће у среду, 20. јула од 10 до 12 часова  организовати сајам запошљавања у Културно – просветном центру Петровац на Млави, где ће се ближе представити свим заинтересованим грађанима.

 

Више информација можете добити и путем мејла или телефона или сајта компаније:

Мејл: posao.pozarevac@pkcgroup.com

Телефон: 060 09 49 733

Сајт: https://www.pkcgroup.com/careers/serbia.html