Петровачко позориште „Бата Булић“ синоћ је наступило у ревијалном делу 47. “ФЕДРАС“-а са својом најновијом представом „Дај ми своју жену“ коју је по тексту Мајкла Стјујарта режирао Бранислав Недић. У препуној Сали ФЕДРАС-а публику су одушевили млади петровсчки глумци, а жири публике за глумца вечери прогласио је Јелену Јанаћковић за улогу Клее.
Петровачко позориште „Бата Булић“ које ради у склопу Културно – Просветног центра Петровац на Млави, а највише заслугом општине Петровац на Млави на челу са председником Душком Нединићем представлља своју варош широм Србије и региона одакле доноси глумачке награде. Театар у Петровцу на Млави траје 110 година и један је од брендова како града на Млави, тако и читаве општине.
“Петровачком позоришту је увек велико задовољство да колегијално подрзи ФЕДРАС, као фестивал аматерских сеоских позоришта који траје скоро 50 година. Ми смл играли као и сваке године у ревијалном програму, као и остала градска позоришта, и захваљујуци професионализму који негујемо са великом радошћцу приказали смо публици ФЕДРАСа континуитет једаног глумачког и уметничког нивоа. Награду публике , овај пут добила је глумица Јелена Јанаћковић за лик Клее у представи Дај ми своју жену, коју је по тексту Мајкла Стјуарта режирао Бранислав Недић, драматург и управник Крушевачког позоришта. Уз подршку Општине Петровац на Млави, позориште Бата Булић наставља јесењу турнеју. вечерас гостујемо на фестивалу Комедије “Јован Кнежевић Цаца” у Новом Бечају а већ 20.10. играмо за публику у Хрватакој. Новембар је такодје радни месец за позориште са Млаве, Смедеревска Паланка, Велика Плана, Кучево, Голубац… игра се наставља до зиме а од нове године, вредно спремамо нова играња пре свега за петровачку публику” рекла је у изјави медијима првакиња петровачког позоришта Милица Илић.