У четвртак 16. јануара 2020. године локално руководство општине Петровац на Млави у насељу Ждрело свечано је отворило новоасфалтиране путне правце у дужини од 980 метара. Вредност инвестиције износи око 6 милиона динара.

Нединић је рекао да се кампања асфалтирања по месним заједницама наставља и у 2020.години, а све зарад бољег живота грађана.
„Обећали смо да ћемо у овом мандату, а надам се и у наредном јер смо нашим радом заслужили да поново добијемо поверење грађана, цео овај туристички потес Стамница, Лесковац, Ждрело и Бистрица да промовишемо у циљу побољшања промоције туристичких потенцијала општине Петровац на Млави. Наше је да наставимо да радимо, наше је да у свим сегментима друштва тражимо решења, а проблема има много. Успели смо да санирамо кров на гимназији у Петровцу, започети су радови на школи у Каменову, много тога имамо у плану. При крају смо израде пројекта за туристичку стазу која би ишла од Петровца до Ждрела, након израде пројекта морали бисмо да тражимо новац из Београда како би дошло до извођења тог пројекта“, рекао је председник општине.
Нединић је још додао да општинско руководство марљиво ради на решавању проблема водоснабдевања у месним заједницама где је то горући проблем.

Догађају су поред председника општине Душка Нединића присуствовали председник Месне заједнице насеља Ждрело Златко Трајиловић, председник Скупштине општине Миланче Аћимовић, као и помоћници председника општине Саша Живојиновић, Борис Гвоздић и Добрица Милосављевић.