Драги наши КЛИНЦИ И КЛИНЦЕЗЕ 
Петровачки биоскоп вам је у овим врелим данима припремио забаву због које ћете се смејати данима! 😊🤗😄😅

На нашем репертоару 17.08.2017. заказане су две пројекције за најмлађе ‘THE EMOJI MOVIE’ од 17.00 часова и “ТВРД ОРАХ” од 19.00 часова.

За нас “мало старије” приказаћемо филм “МРАЧНА КУЛА” од 21.00 час, истог дана!
Цена сваке пројекције појединачно је 250 динара.

ДОЂИТЕ ДА СЕ РАСХЛАДИМО И ЗАБАВИМО!!!

Синопсис –  ‘The emoji movie’
Сакривен дубоко између текстуалних апликација налази се Текстополис,ужурбани град у коме живе сви ваши омиљени емотикони надајући се да ће једног дана управо њих за коришћење изабрати власник мобилног. У том свету,сваки емотикон има само један израз лица -осим Ђуре, веселог емотикона који је рођен без филтера па због тога на много више начина може да узрази своје тренутно расположење. Одлучан у намери да постане “обичан” као и остали емотикони, Ђура ће затражити помоћ свог најбољег пријатеља Сналажљивог Баци Петра и познате разбијачице шифри Бунтовнице. Њих троје заједно ће отићи на епско путовање кроз низ телефонских апликација како би пронашли код којим ће покушавати да “поправе” Ђуру. Али када самом телефону запрети много већа опасност, судбина свих емотикона зависиће од ово троје ненаданих хероја који ће покушати да спасу свој свет од страшног Брисања.
https://www.youtube.com/watch?v=o_nfdzMhmrA

Синопсис – “Тврд орах”
Веверица Surlyсе враћа у новом наставку врхунске анимације ТВРД ОРАХ из 2014.године. И ове године ће авантура бити још луђа и тврђа! Веверица Surly и његови пријатељи Buddy, Andie и Precious, откривају како градоначелник Оактона жели да сагради дивовски,забавни парк на њиховом станишту. Како би спречили градоначелника да уништи парк, који је уједно и њихов дом, мораће се удружити с остатком животиња из парка.
https://www.youtube.com/watch?v=e5qIZ89hj_A

Синопсис – “Мрачна кула”
Постоје и други светови осим нашег. МРАЧНА КУЛА Стивена Кинга, амбициозна и комплексна прича једног од најпознатијих књижевних аутора нашег времена овог нам лета стиже на велика платна. Последњи витешки ратник,  Roland Dešain (Idris Elba) налази се у вечитој битки с Valterom O Dimom такође познатим и под именом Човек у црном (Metju Mekonahi).  Одлучан је да га спречи у уништењу МРАЧНЕ КУЛЕ  која у равнотежи одржава читав наш универзум. Док судбина светова виси на танкој линији, добро и зло ће се сукобити у ултимативној борби у којој једино Roland може одбранити Кулу од човека у црном.
https://www.youtube.com/watch?v=266f9oonPrg&t=24s

ДОБРОДОШЛИ У ВАШ БИОСКОП!